Wat is een Biodiversum?

Bent u op zoek naar een manier om zelf wat te doen tegen de achteruitgang van biodiversiteit? Een Biodiversum is een oplossing die wij bieden! Door het creëren van een ecologisch paradijs kan biodiversiteit op lokale schaal worden behouden en zelfs worden verhoogd.

Een rotstuintje met tsjirpende sprinkhanen, een poeltje met kwakende kikkers of een in bloei staande struik vol met zoemende insecten en vrolijk gekwetter van musjes en mezen.

In sloot en plas

Allemaal elementen die terug komen in Biodiversums; plekken om jezelf te verliezen, tot rust te komen en jezelf weer te inspireren in het dagelijks leven. Voor natuurorganisaties van belang om hiermee burgers educatie over dit onderwerp te geven, microklimaten meer in het landschap te brengen en de kwaliteit van de natuur in gebieden nog meer te verhogen.

Voor bedrijven en overheden van belang om een plek te creëren waar werknemers en burgers tot rust kunnen komen. Uit onderzoek is ook gebleken dat het ziekteverzuim en de hieraan gerelateerde zorgkosten omlaag gaan! Bovendien goed voor het imago en het daadwerkelijk halen van uw duurzaamheidsdoelen. Voor particulieren van belang om vanuit jezelf meer voor de natuur te kunnen doen, de eigen tuin nog meer te vergroenen en een inspirerende plek voor jezelf en de omgeving te bewerkstelligen. Vraag hier vrijblijvend een offerte aan.

Impressie biodiversiteit - een Biodiversum