Excursies, Lezingen & Cursussen

Biodiversum bestaat uit een enthousiast team dat graag communiceert over de bloemetjes en de bijtjes.

Zo bieden wij excursies op maat voor natuurverenigingen en -organisaties, bedrijven, scholen (ook hoger onderwijs zoals Terra Next), personeelsuitjes, etc.

Lezing door Eduard Peter de Boer (Bureau FaunaX/Biodiversum)
Samen op pad met bijvoorbeeld de batdetector om vleermuizen te bewonderen en er meer over te leren of wellicht met een onderwerp als vogels, nachtvlinders, bijen of waterdiertjes? Natuur is leerzaam en brengt ons bij elkaar. Beschikbare kennis over de natuur is constant in beweging. Wilt u graag zelf wat leren, samen met uw personeel een leerzame en gezellige dag ervaren of een groep kinderen spelenderwijs de natuur bijbrengen waar zij anders zo weinig meer mee in aanraking komen? Wat de gelegenheid ook is, wij organiseren de excursie die u zoekt, geheel op maat.

Naast uitjes verzorgen wij ook lezingen (presentaties) en cursussen veelal in combinatie met een excursie. Deze presentaties en cursussen verzorgen wij helemaal op maat, gericht op de vraag vanuit de opdrachtgever. Voorbeelden van door ons verzorgde lezingen en cursussen waren op het gebied van bijvoorbeeld bijen, vogelherkenning, vleermuizen en nachtvlinderonderzoek. Heeft u interesse in een excursie, lezing of cursus? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Nachtvlinderexcursie met Jeroen Breidenbach